(Видео) Како убива Југохром

by fokus 18:29
18:29

Центарот за истражувачко новинарство СКУП Македонија продолжува со серијалот ОДБЛИЗУ – серија на кратки документарни филмови. Овој пат фокусот е ставен на најголемите загадувачи во државава.

Поврзани новости