(ВИДЕО) Хаотично е во српското Собрание, пратениците со извици кон Вучиќ

by Fokus

Вистински хаос настана во српското Собрание следуваше во попладневниот дел од расправата за Косово и Метохија. Во еден момент пратениците од опозицијата се упатија кон претседателот на Србија, Александар Вучиќ.

Кон Вучиќ извикувале „Предавство“ и „Косово е Србија“ и после смирувањето на тензиите, расправата беше продолжена.

Поврзани новости