Тргувајте со акциите на Ферари со бесплатните 50€ почетен капитал

by fokus 07:23
07:23

Од февруари оваа година до денес, цената на акциите на Ферари поранса 50%, а моментално со нив се тргува по цена од нешто помалку од 48 долари.

Искористете ја приликата и заработете тргувајчи со цената на акциите на Ферари на светската берза, со бесплатни 50 евра како почетен капитал.

Бесплатните 50 евра за тргување превземете ги тука.

Ферари стана јавна компанија на берзата во Њујорк во октомври 2015 година со цел да собере 900 милиони долари.

После одвојувањето од Фиат Крајслер, во почетокот на истата година, компанијата ја зголеми продажбата на возила и што е уште поважно, ги зголеми очекувањата за продажбата во иднина. Поточно, на основа на финансиските извештаи, компанијата во првиот квартал од годинава ја зголеми продажбата на возила за 15%. Во Кина продажбата неочекувано порасна за 16%. Најзаслужни за овој раст се осмоцилиндричните модели, од кои се истакнуваат спортските модели 488 GTB и 488 Spider, како и моделот Ferrari California, сите во ценовен распон од 200.000 до 300.000 американски долари.

Во врска со тоа почетното очекување околу продажбата 7900 возила е променето, па сега се очекува продажба повеќе од 8000 возила во 2016. Освен тоа во складот со скромните предвидувања на самата компанија, Ferrari NV очекува пораст на испорака  до  9000 vozila,до крајот на  2019. godine.

Покрај големата побарѕвачка, компаниите не се откажуваат од својата работна филозофија за луксуз, и висок квалитет на изработка и просечна цена на возилата од над 190.000 долара и зголемување на обртот и намалување на цената.

Оваа година се очекува 3 милијарди евра приходи што е повеќе од очекуваните 2,9 милијарди евра, наведува Блумберг. Исто така љубителите на Ферари на крајот на оваа или почетокот на следната година со нетрпение го очекуваат новиот модел – Ферари Ф12 Берлинета со почетна цена од 400,000 долари.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970.

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости