Тодоров: Ако животот ти даде лимони, јави се на „Ало докторе“!

by lali 23:00
23:00

Министерот за здравство Никола Тодоров на денешната пресконференција им објави војна на турските лимони кои според медиумите биле отровни и прскани со канцерогени материи.

– Народот вели дека „Ако животот ти даде лимони, направи лимонада“, ама овој пат морам да го демантирам. „Ако животот ти даде лимони, јави се на „Ало докторе“, може и јас ќе кренам слушалка – порача Тодоров и потсети дека за отровниот лимон во Македонија нема „МојТермин“.

Disklejmer

Поврзани новости