Стрип во Фокус: Волшебникот од Опоз.

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Волшебникот од Опоз.“

by fokus

Патот кој ќе нѐ одведе до целосна интеграција во Европската Унија е долг и несигурен, а и никој не го знае со сигурност. За да се стигне до целта, добредојдена е секоја помош.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости