СМС порака: Вељаноски го тешел Муковски дека камерата матно ги снимала вратите

by fokus

Трајко Вељаноски еден ден по насилниот упад во Собранието, на 28 април 2017 година, преку смс пораки го теши пратеникот Крсто Муковски, дека кај вратите во Собранието имало една камера, која снимала матно.

-Човекот кажа дека кај вратите скоро ништо не се гледа, една камера има од далеку и матна, му пишува Вељаноски на Муковски.

Наредните денови продолжуваат да се допишуваат, коментирајќи ги написите во медиумите.

Поврзани новости