„Слобода“…. ечи во Скопје

by fokus 14:52
14:52
„Слобода“, скандираат граѓаните кои се движат по Партизанска, предводени од Зоран Заев, лидерот на СДСМ. Тука се и претставници на Студентскиот пленум. Сите заедно испраќаат единствена порака до актуелната власт – борбата ќе продолжи, до конечна слобода и победа на претстојните избори.
14686230_10210749383075665_175269099_n   

Поврзани новости