Редакцијата на Фокус повторно прислушувана

by Фокус 19:39
19:39

Овојпат немаше само слушање, туку имаше и гледање. Ушите и очите, како дел од герила акцијата од граѓански активисти, посетија неколку организации, институции и медиуми како Фокус, Хелсиншкиот комитет за човекови права, Општина Центар… Граѓанските активисти „фатија на дело луѓе пратени од институциите да следат и да прислушуваат“.

 

Поврзани новости