Разговор број 4: Јанкуловска се консултира со Ристески за прилепски судија

by Фокус

Во четвртиот разговор што го објави лидерот на СДСМ Зоран Заев министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска го прашува прилепскиот градоначалник Марјан Ристески дали судија во прилепскиот суд со потелко од Крушево е „наш човек“?

– Наш е тој, порано во Народна малку буташе, но наш е – одговара Ристески.

Поврзани новости