ПРЕЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНА Е-КНИГА: Како да тргувате на светската берза

by fokus 07:00
07:00

Тргувањето на светската берза може да биде многу профитабилно доколку знаете како правилно да ги искористите приликите кои овој пазар секојдневно Ви ги нуди.

Со оглед на тоа дека на светската берза може да се тргува со преку 150 инструменти, вклучувајќи валути, злато, нафта, добра, акции и индекси, со единствена можност за заработка и кога цените растат но и кога цените паѓаат, овој пазар за кратко време стана популарен меѓу индивидуалните трејдери.

Тоа што е исто така интересно е тоа што на светската берза може да пристапите и на неа да тргувате преку интернет, преку вашиот декстоп компјутер, лап топ или смарт уред – телефон или таблет, било каде и да се наоѓате, 24 саати дневно. 5 дена во неделата. FXLider Ви подарува е-книга која можете бесплатно да ја превземете и со нејзина помош да дознаете како да се вклучите во тргување, и да ги искористите секојдневните прилики за заработка. Дополнително, низ книгата, добивате и бесплатни 50€ за тргување на својата сметка со кои можете веднаш да започнете да тргувате на светската берза.

Превземете ја е-книгата и 50€ за тргување овде.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970..

Предупредување од ризик и одрекнување од одговорност

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и поради тоа морате да бидете сигурни дека сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на кој било финансиски инструмент. FXLider не прифаќа никаква одговорност за каква било употреба на овие коментари, ниту за последиците кои од тоа можат да произлезат. Не се дава никакво уверување, ниту гаранција за точноста или за целосноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице што ќе постапи кон нив, тоа го прави целосно на сопствен ризик.

Поврзани новости