Поројните дождови однесоа дел од канализацијата во Кочани

by fokus 16:00
16:00

Поројните дождови и високиот водостој на Кочанска Река оштетија дел од цевководот на атмосферската канализација во коритото на реката во централното подрачје на Кочани.

Дефектот го оневозможи собирањето на надојдената вода по улиците, поради што постоеше опасност од излевање во околните објекти, пред се во Трговскиот центар.

- Advertisements -

Поврзани новости