Офарбани лавовите кај мостот Гоце Делчев

by Фокус

Откако полицијата го блокираше мостот Гоце Делчев, низ кој демонстрантите всушност сакаа да минат за да стигнат до Уставниот суд, тие ги офарбаа лавовите во непосредна близина.

Оттука, тие се упатија кон владината зграда, практично збунувајќи ја полицијата, која во еден момент трчаше во ист правец со демонстрантите.

Меѓудругото, тие извикуваат дека се ближи смената на власта.

1 2 3

Поврзани новости