„Некст тајм“ на гости кај Иванов

by fokus 20:40
20:40

Рок дуото „Некст тајм“ го посетија претседателот, Ѓорге Иванов, во Вила Водно, пред истекот на неговиот мандат.

„Огромна чест е што денеска имавме можност да бидеме гости кај претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, и да зборуваме на многу теми.
Свесни дека не секој и секогаш има можност да седне на иста маса со него, така што веруваме дека овој момент ќе остане вечно во нашите сеќавања“, напишаа Мартин и Стефан, кој изминативе деновие се во очите на јавноста по препевот на народната песна „Нешто ќе те питам бабо“.

Поврзани новости