Кежаровски во четврток ќе ја промовира својата прва книга „Живот во кутија“

by Fokus 12:38
12:38

Новинарот Томислав Кежаровски во четврток во 18 часот на Фон универзитетот ќе ја промовира својата прва книга „Живот во кутија“.

„Целта е таму некаде далеку, ама може да стасаме ако одиме кон неа по добро исцртани патеки. Мора да бидеме едни до други. Нема вакви и онакви, нема наши и ваши. Неправдата постои откако е создаден светот. Тешко се победува, но тоа не значи дека треба да се откажеме од потрагата по правдата или, уште пострашно, да ги затвориме очите и да бидеме неми набљудувачи“ – се наведува во описот на книгата.

- Advertisements -

Поврзани новости