„Им донесов 5.500 гласа на ВМРО, а не добив ништо“

by Фокус

Антонио Лиманоски од Голо Брдо, Албанија кој пред 15 години дошол тука, во потрага по подобар живот, во ПРОЦЕС на порталот НОВА ТВ зборува како пред и за време на избори, агитирал и убедувал луѓе да гласаат за да победи ВМРО ДПМНЕ. Тој тврди дека и донел 5.500 гласа на партијата, а тие не исполниле ништо од тоа што му ветиле.

 

Поврзани новости