(ВИДЕО) Граѓани се жалат на исклучени лифтови низ Центар

by Фокус

Како и на претходните избори, така и денеска на референдумот во општина Центар многумина гласачи алармираат за исклучени лифтови. Со оглед дека е недела ним им е оневозможено да пријават, а уште помалку да очекуваат дека некој ќе интервенира за да ги поправи. Во некои од зградите има возрасни станари, па и им е оневозможено да гласаат на референдумот.

Поврзани новости