МОСТ: До 17 часот гласале речиси 35 отсто

by Фокус

На последната прес конференција МОСТ соопшти дека на референдумот гласале 34.55 отсто од гласачите. Со тоа практично исходот за успешноста на референдумот е неизвесен.

МОСТ, исто како и Цивил, регистрирале низа неправилности, пред се неред во избирачкиот список.

Поврзани новости