Гарет бара целосно повлекување на аболицијата

by Фокус

По ЕУ и САД, и британскиот амбасадор Чарлс Гарет побара целосно повлекување на аболицијата од страна на претседателот Ѓорге Иванов.

„За еднаквост пред законот потребно е 56 од 56“, напиша Гарет на Твитер.

Поврзани новости