ГАЛЕРИЈА Галичка свадба 2018

by Fokus 01:26
01:26

Оваа година судбоносното „Да“ во живописниот Галичник ќе го кажат невестата Тања Лепческа, која е по потекло од Галичник, и младоженецот Златко Димовски.

Тие ќе бидат главните протагонисти во рамки на годинешното 45-то издание на автентичната културно-сценска манифестација „Галичка свадба“

- Advertisements -

ФОТО: Томислав ГЕОРГИЕВ

Поврзани новости