(ФОТО) Пуш пауза од спасување на државата

by fokus 01:45
01:45

Додека демонстрантите кои влегоа во Собранието ги тепаа пратениците на СДСМ и коалицијата, еден од полицајците во кордонот пред законодавниот дом најде време и да си запали цигара.

ФОТО: Томислав Геогриев

Поврзани новости