Формиран републички штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ

by Fokus 09:06
09:06

За попладне е закажана прес-конференција на т.н. „Републички штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ“.

Во соопштение до медиумите, организаторите пишуваат дека на настанот ќе се обрати координаторот на Републичкиот Штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, во присуство на претставници од републичкиот, регионалните и општински штабови.

- Advertisements -

Темата е промовирање на функционалноста на регионални штабови за реформи во ВМРО-ДПМНЕ и обраќање до Претседателот и останатите тела на Партијата, со цел започнување на процесот на суштински реформи во ВМРО ДПМНЕ.

Поврзани новости