Демонстрантите се собираат, полицијата е распоредена на сите страни

by Фокус 13:42
13:42

Демонстрантите почнуваат да се собираат после молитвата, околу 300-400 луѓе се движат од Чаирчанка, а на булеварот чекаат уште стотина.

policija

Полицијата веќе се распоредува од двете страни на булеварот Крсте Мисирков. На располагање се ставени повеќе водени топови, а полициски возила и полициски екипи има на речиси секој чекор.

- Advertisements -

policija 1

Поврзани новости