Зијадин Села, градоначалникот на Струга со демонстрантите оди накај Бит Пазар?

by Фокус

Проструи веста дека градоначалникот на Струга, Зијадин Села веќе е со демонстрантите во Јаја Паша и од таму со нив се упатува накај Бит Пазар.

policija

 

Поврзани новости