Демонстрантите кон Заев: Доста се сликаш, направи нешто!

by Фокус

Демонстрантите кои се вратија пред Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ веќе одреден период се обидуваат да го пробијат полицискиот кордон кој не дозволува тие да се доближат до партиското седиште.

На незадоволните граѓани претходно им се придружи и претседателот на СДСМ, Зоран Заев, кој доби критики. Демонстрантите му се обратија на Заев со зборовите: „Доста се сликате, направи нешто!“.

Опозицискиот лидер на ова одговори дека тој е дојден само за да изрази поддршка на граѓаните кои протестираат.

Поврзани новости