Боја за „партиската полиција!”

by fokus 21:17
21:17

Атмосферата пред Министерството за финансии станува се потензична, а демонстрантите на Шарената револуција се уште се обидуваат да го пробијат полицискиот кордон.

Полицијата ја турка толпата назад, а демонстрантите возвраќаат со боја, скандирајќи „Партиска полиција!”.

Поврзани новости