Фото: Во Битола тече млеко, уште медот фали!

by fokus

Утринава реката Драгор, во Битола, е побелена, односно наместо бистра вода, тече течност која наликува на млеко. Битолчани загрижени објавуваат фотографии на социјалните мрежи, коментирајќи дека „Во Битола почна да тече млеко, па уште мед фали“.

Поврзани новости