Жешка атмосфера во ДИК – се одлучува за приговорите на гласањето на 11 декември поднесени од Беса и од СДСМ. Силвана Бонева, член на ДИК од ВМРО – ДПМНЕ дури и чевлите си ги соблече.

 ФОТО: Радио Слободна Европа