ДИК почна да одлучува за приговорите

by fokus 13:13
13:13

Со задоцнување од половина час започна седницата на Државната изборна комисија на која се разгледуваат и се одлучува за приговорите поднесени од БЕСА и СДСМ.

Членовите на комисијата одлучија приговорите од политичките партии да се разгледуваат според времето кога се поднесени, што значи прво ќе се разгледуваат оние од Беса, па од СДСМ.

- Advertisements -

Седницата на ДИК  е отворена за јавноста и во живо се пренесува на неколку медиуми.

Поврзани новости