(ЖИВО) Заев: Го откриваме вистинското лице на врвот на ДУИ

by Фокус 13:40
13:40

Прес конференција за Зоран Заев, на која ќе се чујат материјали за врвот на ДУИ и нивниот однос во коалицијата. Аудио снимките, рече Заев се доволни да се разоткрие ликот на ДУИ и зошто ти се уште седат во Владата, за лични интереси и за пари.

Поврзани новости