„Затвор за убијци“

by Фокус
Протестантите одат кон зградата Фондот за здравство, извикуваат „затвор за убијци“! Велат, како е можно да се фрлаат пари за споменици, а данемаат 30 000 евра за лекување на деветгодишното девојче.

Поврзани новости