ЗАЕВ: Ставрески вели дека државата нема за леб, а купува чоколади

by Фокус 15:25
15:25

Според Заев на една од снимките Јанкуловска му вели на Ставрески дека Груевски бил забеган.

„Минатата недела три насловни имаше дека нема пари за плата, ја чекам и трпам“, вели Јанкуловска, според снимките на СДСМ.

- Advertisements -
Banner NISSAN_Okt_300x250

Се жалат дека нема пари доволно во буџетот за сите идеи, патеки, аква паркови.

„А на Бетон што му должиме, па на кој не должиме, ми се повраќа“ вели наводно Ставрески.

„Трошиме на чоколада, а немаме леб дома“ вели во еден момент Ставрески, објави СДСМ.

„Уплав да те фати“, буквално тоа што велат комуњариве забегани, тоа е тоа“, се слуша на снимките.

 

Поврзани новости