Јанкулоска: Коце поддржува матни работи!

by Фокус

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во еден од разговорите со министерот за финансии Зоран Ставревски што ги објави Зоран Заев, негативно говори за скопскиот градоначалник Коце Трајановски бидејќи тој го поддржувал битолскиот колега Владимир Талески.

– Коце дава поддршка за сите матни работи за да се намести – вели Јанкуловска, откако, според СДСМ Ставрески го обвинува Талески дека е криминалец, кој склучил коруптивен договор во 2010 година.

 

 

Поврзани новости