Заев: Ќе разберете што прифатил Груевски за името!

by Фокус

Кога ќе слушнете до каде Никола Груевски отишол со името и се што прифатил, ќе слушнете до каде ни отишла државата, рече лидерот на СДСМ Зоран Заев.

Љубе Бошкоски никогаш не бил во позиција да одлучува за името – рече Заев, во контекст на снимките што излегоа во јавноста, според кои Бошкоски разговара дека по изборите ќе го смени ставот овој спор.

Поврзани новости