Заев: Последните неколку избори се спроведени незаконски!

by Фокус

Зоран Заев, лидер на опозицискиот СДСМ, истакна дека последните локални, парламентарни и претседателски избори од 2011 година наваму се организирани со кршење на законот.

– Одиме чекор по чекор со објавувањето на материјалите поради скудноста во медиумскиот простор и за да дадеме време народот да го дознае злосторството што му се случувало годиниве – нагласи Заев и побара трпеливост од јавноста.

Поврзани новости