Заев: Еве како Ставрески констатира дека залудно се трошат пари за споменици, музеи, згради….

by Фокус

Претседателот на СДСМ Зоран Заев објави дека 6 та бомба се однесува на случувањата поврзани со како што вели Заев за незаконски трошења, кредити, плати на администрацијата.

Ова се признанија лично од вицепремиерот Ставрески и Јанкуловска, вели Заев.

Апсурдни трошења на пари на граѓаните. сето ова се правело по налог на Никола Груевски, вели Заев.

Станува збор за снимки од период 2012, и 2013 година, и поврзано со 24 декември кога пратениците беа исфрлени од собрание.

https://www.youtube.com/watch?v=ExLOauEP8lM#t=3071

Поврзани новости