Во живо: 6та бомба на Зоран Заев и СДСМ!

by Фокус

Секој момент во седиштето на СДСМ треба да почне прес конференција на која лидерот на СДСМ ќе објави 6 та бомба.

https://www.youtube.com/watch?v=ExLOauEP8lM

Поврзани новости