Влатко Ѓорчев ќе организира бесплатни мекици на Матка за секое трето дете

by lali

Vlatko GjrcevПратеникот на ВМРО-ДПМНЕ и познат родољуб, Влатко Ѓорчев ја надгради и ја прошири идејата на Коце Трајановски еднаш годишно да организира бесплатен ручек на Камени мост.

– Јас лично ќе организирам бесплатни мекици за секое родено трето дете и тоа симболично на скопска Матка и може веднаш да го крстиме – изјави Ѓорчев и си ги излижа прстите со што сакаше да каже дека тој прави вкусни мекици.

Disklejmer

Поврзани новости