Видео: Условите за живеење во Студентскиот дом „Гоце Делчев“

by Фокус 10:39
10:39

Студентскиот пленум објави видео во кое се покажува како изгледа Студентскиот дом „Гоце Делчев“ откако вчера падна таван во блокот Б.

Поврзани новости