(ВИДЕО) Трубачи долж тунелот го збогатија „свеченoто“ отворање на автопатот Демир Капија-Смоквица

by fokus 00:18
00:18

Денешното свечено пуштање во употреба на автопатот Демир Капија-Смоквица беше збогатено и со трубачи. Имено, плех-музика влезе во еден од тунелите и заедно со дел од присутните со чочек го минуваа тунелот. Имаше и лепење на пари.

Поврзани новости