ВИДЕО: Како Телма и Јасминка Аневска се справуваат со притисокот врз новинарите!

by Фокус

Јасминка Аневска, новинарка од Телма, вечерва на симболичен начин вака се справи со црвениот телефон и обифите за цензурата!

На ваков оригинален начин, Телма протестира против сите форми на притисок што се водат врз новинарите.

https://www.youtube.com/watch?v=5yUgTcz-Md4

Тв Нова јави дека станува збор за кампања на Телма, а Јасминка Аневска е првата водителка која ја започна оваа кампања.

Поврзани новости