Видео од пожарот кај трафостаницата во Пинтија

by Fokus

Причина за прекинот во напојувањето со електрична енергија во поголемиот дел на Скопје, е дефект, поточно пожар  во близина на трафостаницата во Пинтија. Тоа се барем првичните сознанија.

Поголем дел од Скопје пред саат време остана без струја. Населбите Аеродром, Ново Лисиче, Водно, Кисела Вода, Центар, Катланово, Козле, Тафталиџе и се само дел од местата кои останаа без електрична енергија.

Поврзани новости