(ВИДЕО) Како Томислав Рогич за 2 месеца заработи над 2000 евра тргувајќи од дома на светската берза?

by Фокус 07:32
07:32

Томислав Рогич од Бања Лука (Бих), дел од своето слободно време го има посветено на еден современ начин да заработи пари и веќе два месеца константно обезбедува приход.  Тргува на светската берза преку интернет преку својот лаптоп или мобилен телефон кога е во движење.

’Видов една реклама на интернет за FXLider, малце ме заинтересира, прочитав нешто околу тоа и пратив маил. Многу брзо ми одговорија. Моето прво прашање беше со што се тргува и што е најпрофитабилно, и врз основа на тоа се определив за нафтата’, кажува Рогич.

- Advertisements -

За помалку од 2 месеца, Томислав Рогич на инвестирани  5000 евра остварил профит од 2182 евра тргувајќи со нафтата на светската берза.

’Вложив 5000 евра и за овие два месеца направив профит од нешто повеќе од 2000 евра. Целиот профит кој до сега го имам остварено, го имам подигнато, он е уплатен на моја сметка, а моите вложени пари и плус  бонусот кој го имам добиено од FXLider и понатаму стои на мојота сметка за тргување’, кажува Рогич.

На сите читатели  на Фокус, кои сакаат да пробаат и искусат тргување на светската берза, FXLider им дава 50€ наменети за тргување на единствената берза на која можете да заработите и кога цента расне но и кога цента паѓа.

Пријавете се овде за да добиете 50€ за тргување

 

 

Спонзориран линк

Поврзани новости