Величковски: Концентрациска влада ќе падне на првиот недоговорен тендер

by Фокус 18:29
18:29

Концентрациона влада по изборите е вовед во нова нестабилност, бидејќи ќе падне на првиот недоговорен тендер, смета претседателот на Либералната партија Ивон Величковски.

-Се бориме за централно-лева влада, а одиме самостојно за никој да не ни „подарува“ нешто, туку да ги застапуваме своите политики и гласачи – изјави Величковски.

- Advertisements -

Поврзани новости