Вејсели: Ако го нема Ахмети, ќе ја нема ни ДУИ

by Fokus

Поранешниот пратеник, Абдулади Вејсели во емисијата „24 Отворено“ вели дека ДУИ ќе се распарчи ако го нема Али Ахмети.

„Едно е јасно. Нема ништо да остане од ДУИ ако го нема Ахмети. Тоа треба да биде јасно на секој член на ДУИ. Ахмети е единствениот човек кој се обидел и ги решавал сите проблеми“, вели Вејсели.

Поврзани новости