Утре делови од неколку скопски општини ќе останат без струја

by Fokus

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички интервенции во електро дистрибутивната електро мрежа, на ден 05.10.2022 година (среда), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

08:30 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: „Мите Богоевски“ и „Гаврил Константиновиќ“. (Општина Аеродром)

09:00 до 12:30 часот, корисниците од ул. 1 во с. Ајватовци. (Општина Илинден)
09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Букурешка. (Општина Карпош)

Поврзани новости