Александра Шијакоска сподели видео од романтичното запросување: На зајдисонце во Солун саканиот ја побара за сопруга

by Fokus

„Јас го избрав него уште пред 12 години, сега само има нова титула – свршеник. Со вас ги споделував сите тешки моменти па сакав да го споделам и најсреќниот момент“ – напиша нашата инфлуенсерка Александра Шијакоска на Инстаграм и сподели видео од романтичното запросување што го добила во Солун.

Како што може да се види од видеото, парот бил во Солун, а нејзиниот партнер совршениот миг на зајдисонце го направил незаборавен така што ја изненади со свршенички прстен.

Поврзани новости