Ванхауте: Ќе преземе ли некој нешто за дивеењето на Партизанска?

by fokus

Претставникот на ЕУ, белгискиот експерт, Питер Вн Хојт, на неговиот Фејсбук профил се пожали од сообрќајната некултура на улиците низ Скопје и за дивеењето на Партизанска од страна на моторџиите.

„Одејќи по Партизанска, за половина час 8 брзи мотори поминаа возејќи со повеќе од 100 километри на час, а дозволени се само 50. Ќе преземе ли некој нешто?“, напиша Ван Хојт.

Поврзани новости