ТРАНСКРИПТИ 1: Ахмети и Асани договараат продажба на земјиште

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, во моментот ја објавува 38-та бомба. Во првиот разговор според Заев се слушаат гласовите на  Али Ахмети и Беќир Асани.

А: Со здравје добар?
БА: Добар. Добар.
АА: Дома сите добри?
БА: Добри се.
АА: Браќата?
БА: Поминуваме некако.
АА: Е па добро.
БА: Ти благодарам
АА: Сакав да кажам…ако може да извадите 1000 за метар квадрат добро е…
БА: Ќе разговараме ние малку со тој. Сега е во Турција, тој што е заинтересиран, и доколку успееме, ќе биде добро. Мислам дека не вреди да ја задржиме.
АА: Со 1000 ич не прашувај.
БА: Ок, шеф.
АА: Слободно.
БА: Важи.
АА: После ќе видиме. Важно е добра соработка.
БА: Вреди.
АА: Да, вреди.
БА: Не се малку.
АА: Колку можеш да му ја фрлиш, фрли му ја.
БА: Ок шефе.
АА: Изет не знае. Му реков на прашај го Беќо он знае како.
БА: Само да се врати од Турција. Он беше загреан да го земе.
АА: Вие ќе му кажете дека као ќе биде тешко да ме убедите мене….
БА: Ќе завршиме….
АА: ама ќе завршиме…( се смее)..ќе биде добро..

Поврзани новости