„Тигрите“ објавија фотографија од своите загинати колеги

by Фокус

Единицата за специјални задачи „Тигри“, на својата фејсбук страна објавија фотографија од колегите кои своите животи ги изгубија во терористичкиот напад во Дивата населба во Куманово.
СЛАВА ИМ!

tigri

Поврзани новости