Тешка сообраќајка на регионалниот пат Радовиш-Штип

by Фокус

Тешка сообраќајна несреќа се случи пред малку на регионалниот пат Радовиш-Штип.

Од она кое може да се забележи на терен, превртено е товарно возило, а покрај патот стојат и лежат голем на луѓе.

Пристигнато е едно полициско возило. Се очекуваат повеќе информации во тек на денот.

Поврзани новости